MINE BØKER

 NY BOK!!! SALMER I SKATTKISTEN 


Salmer står sentralt i denne 14. boken min.Fortellinene er fra min barndom helt til i dag danner et fargerikt bakteppe. De har jeg illustrert med mine tekstilkunstverker i forskjellige teknikker.
98 sider med over 40 fargebilder,de fleste på helsider. 
Kan bestilles på tlf 69 157057 eller send
E- post. post@magdaimregh.com
Pris kr 235.-

BØKER

Bøker merket med * er utsolgte fra forlaget og fra nettbutikken min.
Jeg har noen bøker fremdeles som jeg selger med reduserte priser, se i nettbutikken min:
www.magdaimregh.com
De fleste av bøkene kan lånes i bibliotekene. De bestiller dem gjerne også fra andre biblioteker.

Applikasjoner og quilting. *

Teknologisk forlag, 1990. SBN 512-0328-7 
Landskaper. 107 sider. Gjennomillustrert i farger.
Boken forteller om motivvalg, materialer og teknikker, og om montering og stell av de ferdige bildene.  Mønstersider til de fleste bildene.

Lappegleder.

Teknologisk forlag, 1991 ISBN 82-512-0374-0

Lappeteknikk, applikasjoner og quilting 122 sider.
I denne boken finner du en rekke oppskrifter, tips og ting som kan lages og brukes hele året, mange modeller til jul. For nybegynnere og mer erfarne. Velegnet som kursbok, med fargelære, sjablongkonstruksjon, mønstre mv.

Applikasjoner og quilting. *

N.W. Damm & Søn A. S - Teknologisk Forlag, 1994 ISBN 82-512-0423

Applikasjoner og quilting. 76 sider. Gjennomillustrert med farger.
Dette er en ny og omarbeidet utgave av Applikasjon og quilting som utkom første gang 1990 og som lenge har vært utsolgt. Boken er utvidet med et stort antall nye quilter, ved siden av landskaper også abstrakte kunstverk og kirketekstiler.
Lærerik bok med teknikker, mønstertegning, stoff - og fargevalg

Magdas nye lappegleder.*

Teknologisk Forlag.  1992. ISBN 82-512-0412-7

Bruksgjenstander til barn som du selv kan sy. Lappeteknikker, applikasjoner og quilting. 94 sider.
Inneholder 50 nye prosjekter. Her er alt fra barnetepper og soveposer til maskoter, kosedyr og myke leker. En inspirerende bok med mange gode modeller, mønstre og ideer til gaver. Passer til nybegynnere og mer erfarne entusiaster

Barnas lappebok.*

N.W. Damm & Søn A. S. 1995. ISBN 517-7719-4

Barn +Lapper = Sant! Artig håndarbeidsbok som lærer barna ulike lappeteknikker, og viser en mengde ideer til bruks – og pyntegjenstander. 42 sider.
Alle prosjektene er omhyggelig beskrevet. Det er mønstre og arbeidsbeskrivelser som viser hvordan man går frem på egenhånd eller sammen med en voksen. De kan brukes av barnehager, skoler, fritidsklubber og i barneforeninger. Alle stoffrester og avlagte klær kan brukes, de kan bli til de mest fantastiske tiraker, tepper, blomsterenger, dukker, vesker … bare fantasien setter grenser.

Arbeidshefte for barn. *

Som hjelp til Barnas lappebok finnes det et arbeidshefte med øvelser. Heftet kan brukes også uten boken, den har flere modeller, som kom i årenes løp etter utgivelsen av boken. Fornyet symaskinsertifikat.
18 sider.

Jul med lappegleder.

Chr. Schibsted Forlag A/S 1977. ISBN 82-516-1571-9

Det er hyggelig å sy noe nytt til hjemmet, delta på julemesser, juleverksteder eller gi bort selvlagde gaver. Boken passer til øvde, men også nybegynnere, da den gir nyttige tips om materialer, utstyr; hvordan man kan skjære til, sy, applikere, quilte og montere.
Over 50 modeller:
 Adventsduk og adventskalendere
Nydelige tulipangardiner, løpere og duker. Nisser, julepynt, julekort.
Juletreteppe, juleløper og julekrans. Slumreteppe ”Snøball ekspressen” og puter.
Tevarmer, grytelapper og brikker. Bakeforklær for store og små.
Alt dette og mye mer kan du lage med forenklede teknikker. Boken beskiver arbeidene grundig – trinn for trinn.

Foltmunkák könnyű, érdekes technikákkal. *

Panemex forlag, Budapest, 1999. ISBN 963 909021 2.

Lappeteknikk, applikasjoner og quilting 92 sider.
Lærebok på ungarsk. Inneholder de fleste kjente teknikkene på en forenklet måte. Trinn for trinn forklaring. Gjennomillustrert med fargebilder.

Min lappekalender.

Chr. Schibsted Forlag A/S.825161822-31998. ISBN 82-516-1705-7

Følg med årstidene I denne koselige lappekalenderen, med over 70 nye modeller – små og store prosjekter. Alt dette kan du lage med enkle gode teknikker, enten du er nybegynner eller erfaren lappeentusiast: Spennende og nydelige smykker, duker, løpere, brikker, klokkestreng, gardin, kurver, artige vesker, forleggere og mye mer. Flere av modellene er fra min Quilt Art serie og var på utstillinger i inn og utland.
 Alle modellene er grundig beskrevet trinn for trinn med greie og instruktive arbeidstegninger.


Myke lapper.

Chr. Schibsted Forlag A/S. 2000. ISBN 82-516-1822-3

Boken passer både til nybegynnere og øvde i lappesøm. Mønster og nøye fremgangsmåte følger med gjennom 60 modeller. Bruk opp gamle lakener, gardiner og stoffrester til å lage myk velur. På tekst og foto kan du lære teknikken som er meget enkel.  Legg flere stofflag på hverandre, sy parallelle sømmer, skjær opp mellom dem med en spesial kniv, vask eller børst opp etterpå. Velurkniven med godt grep, som gjør arbeidet til en lek finner du på www.magdaimregh.com
I boken finner du oppskrifter på veggtepper, festlige vesker, lekeputer, badematte, fargerike puter, grytelapper, grillvotter mv. Den 3 dimensjonale veluren gir flotte resultater i Quilt Art arbeider.
Ved siden av selvlaget velur er det brukt i boken flanell, frotté, ullfilt og fleece til flere modeller.
Har noen få bøker igjen.

Lappefryd for store og små

Chr. Schibsted Forlag A/S. 2001. ISBN 82-516-1769-3

Over 60 koselige modeller som er tilpasset både barn, voksne nybegynnere og mer erfarne quiltere.
Her ble det brukt enkle og morsomme teknikker gjerne med store mønstre til puter, dukkevognteppe, slumreteppe, veggtepper med og uten lommer, spisebrikker, løpere, juletreteppe med julebok, sengeteppe, nytt til kjøkkenet, forlegger, piknikduk i veske, glassmosaikker, kort til diverse anledninger mv.
Har noen få bøker igjen.

Lappekos for småtroll

Chr. Schibsted Forlag A/S. 2001. ISBN 82-516-1870-3

Boken er beregnet på mammaer, bestemødre, tanter, ja alle som har barn i sin nærhet. Det er koselig å sy til de små, og en selvlaget gave har noe eget ved seg.
Sy gjerne et vognteppe, krabbeteppe eller søte smekker. I boka er det over 70 bruksting, leker og klær til de minste. Mønster og trinn for trinn forklaringer følger med modellene som er laget av myke stoffer i friske farger. Noen av prosjektene er så enkle at også småsøsken kan være med på arbeidet. Det er viktig at de blir engasjert, da nykomlingen kan bli oppfattet som en konkurrent særlig i den første tiden.
Har noen bøker igjen på tilbud!

Quiltemeditasjoner

Lunde Forlag.. 2004. ISBN 82-520-4527-8

Denne boken inneholder de fleste av Magdas tekstilbilder til bokas utgivelses år. Disse er kombinerte med hennes lyriske meditasjoner og bakgrunnsstoff om kunstverkene. Bakerst i boka finnes Godt å vite - sider med praktiske råd til alle som ønsker å komme i gang med lappesøm, applikasjoner og quilting.


Csodálatos zsenilliák

Panemex forlag, Budapest, Ungarn 2005. ISBN 963-218-861-6

Min andre bok på ungarsk, det handler mest om velurteknikken, mange ungarsk relaterte modeller.

Nyeste kommentarer

23.12 | 14:43

Det var veldig interessant å lese din livshistorie. Nydelige bilder! Jeg håper alt er bra med deg og dine, hilse til Solveig. Hilsen Ingrid fra klassen.

08.11 | 19:05

Veldig interessant å lese om livet ditt. Jeg er veldig fascinert av bildene dine, særlig "Valdres", som står mitt hjerte nær.

27.10 | 12:07

Kjære Magda! du har fått en veldig fin side.GRATULERER
klem fra LAILA